Logo Cosmin.jpg

invata limba persana la biblioteca judeteana arges

Invata limba persana GRATUIT!

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Vizitează Iranul cu 1260 euro

Sunt ani de zile da când analizez ofertele agențiilor de voiaj pentru a găsi cea mai bună ofertă de a vizita Iranul. În momentul de față, de departe, cea mai bună ofertă este cea de la Exact Travel Club, care conduce detașat atât prin preț cât și prin itinerariul propus turiștilor (găsiți oferta detaliată în adresa de la sfârșitul acestui articol). Nu îmi propun să promovez vizitarea Iranului în acest articol, importanța Imperiului Persan și aportul adus de acești oameni civilizației universale pe parcursul mileniilor de istorie, vreau numai să subliniez că puteți vizita Persepolisul și multe alte bijuterii ale culturii persane la un preț rezonabil. 

Citeşte mai departe: Vizitează Iranul cu 1260 euro

Iau acum pe rând motivele care mă fac să recomand anume această ofertă:

1.Prețul de 1260 de euro pentru 5 avioane (București - Istanbul -Teheran - Shiraz, Teheran - Istanbul - București) și 8 nopți la hotel de patru stele este foarte rezonabil, ca să nu mai amintesc și de celelalte facilități incluse în pachet. În fond Iranul are prețuri la servicii turistice apropiate cu cele din România.

2.Itinerariul este foarte cuprinzător, nu știu ce ar fi putut fi pus în program și nu este deja acolo. Am văzut de mai multe ori toate obiectivele și pot spune că nici eu nu puteam face mai bine acest itinerariu.

3.Îl cunosc pe domnul Răzvan Dăbuleanu, directorul agenției Exact Travel Club, lucrând cu dânsul la sejurul în România pentru câteva grupuri de turiști iranieni care au vizitat România în 2015. Am văzut seriozitatea și profesionalismul agenției pe care o conduce și cunosc și relațiile bune pe care le are cu importante agenții turistice iraniene. Sunteți cum se spune, ”pe mâini bune”.

4.Oferta de la Exact Travel Club mă aduce pe mine în postura de ghid al dumneavoastră. Veți beneficia de departe de cel mai bun ghidaj posibil , vă voi sprijini să negociați și să obțineți prețuri mai bune la suveniruri și alte cumpărături pe parcursul întregului sejur, evitând astfel ghidajul în limba engleză cu accent local. Am făcut în câteva rânduri ghidajul obiectivelor din itinerariu și am trăit în Iran aproape 10 ani de zile; cunosc istoria și cultura vechilor și noilor persani.  

Cea mai bună perioadă de vizitare a Iranului este toamna (datorită climei calde și uscate), iar toamna asta se pare că voi fi la dispoziția dumneavoastră ca ghid turistic. Pentru informații suplimentare mă găsiți la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Oferta și itinerariul complet le aflați la adresa:

http://www.extclub.ro/oferta/introducere-in-tainele-iranului